Kiitos kuluneesta vuodesta!

Katso hetki taaksepäin. Mitä näet? Mitä vuosi 2018 toi tullessaan? Mistä voit olla kiitollinen?

Uusia asiakkaita ja uusi projekti

Minä aloitin vuoden alusta Porokello -projektin projektipäällikkönä. Sain vedettäväksi erittäin mielenkiintoisen projektin, jonka parissa olen päässyt tekemään monenlaisia asioita. Parasta on ollut päästä tekemään töitä mukavan porukan kanssa ja saada itselleni työpari, jonka kanssa voin jakaa ajatuksia ja ideoita. Olen saanut yksinyrittäjänä ikään kuin työyhteisön.

Olen saanut myös työskennellä useiden HR puolen asiakkaiden kanssa. Olen päässyt toteuttamaan useita rekrytointiprosesseja vuoden aikana, joissa olen auttanut yrityksiä löytämään heille työntekijöitä heidän tarpeisiin. Toteuttanut koulutussuunnittelua ja siihen liittyviä käytännön järjestelyjä, jotta yritysten osaamisen pääoma kehittyy. Parille asiakkaalle olen vetänyt todella mielenkiintoiset kehittämisprojektit, joissa on muutettu yrityksen toimintaa ja prosesseja.

Uupuminen pysähdytti

Vuosi 2018 toi mukanaan myös uupumisen ja onneksi myös siitä toipumisen. Itsensä johtaminen on yrittäjälle tärkeää ja saan olla kiitollinen siitä, että ympärilläni on ihmisiä, jotka minua siinä auttavat. Välillä on hyvä pysähtyä, ottaa aikaa ja miettiä omia arvoja ja suunnitella omaa tekemistä niiden pohjalta. Silloin asioiden toteuttaminen on helpompaa tai jostakin voi jopa välillä kieltäytyä. Uupuminen antoi minulle mahdollisuuden pysähtyä ja katsoa tulevaan.

Mitä ensi vuonna?

Katso nyt sinäkin tulevaan. Mitä näet? Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan? Mistä voit olla vuoden päästä kiitollinen?

Minä en vielä osaa sanoa tarkkaan, mutta tiedän, että monia mielenkiintoisia asioita on tulossa ja olen niistä kaikista kiitollinen. Porokello -projekti jatkuu, ehkä jokin uusikin projekti starttaa ja samalla mietin miten pääsen vielä paremmin auttamaan yrityksiä niissä hommissa, joita kukaan ei koskaan hoida. Seuraavat pari viikkoa pidämme lomaa ja uusi vuosi starttaa usko tai älä hyvinkin tarkalla suunnittelulla ja toiminnan aikatauluttamisella.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulun aikaa sinulle! Johdetaan yhdessä myös ensi vuonna!

-Henna-